Med åbne hænder

Fem-dages retreat

 

To have the sun and moon in one's sleeve
to hold the universe
in the palm of one's hand.


I stilhedens dyb er døren åben til det som ingen ellers kan finde. Det som ikke tilhører nogen og som dog lever i alle. Inderst i hjertet hvor ingen bor og hvor alting gror i kærlighed.

Man kan ikke med sin vilje åbne døren. Kunsten er at lytte og selv blive som en åben dør. 

At være i svingning med den inderste vilje er at være modtagelig. Sand modtagelighed er imidlertid ikke inaktivitet. Det er at være i helhjertet respons på det inderste væsen. At stå med åbne hænder er en levende gestus som inviterer kærlighedens inderste til at slå rod i os, til at lade det forme vores tanker, følelser og handlinger. Enhed og sammenhæng vil da overstråle adskilthed og delthed, og det ændrer fundamentalt vores opfattelse af hvem vi er og hvad vi er her for.

Når egenviljen gradvist absorberes ind i det inderste væsens vilje bliver vi vist, at i overgivelsen er den virkelige frihed. I stedet for at 'ville' frihed og 'ville' kærlighed - hvilket centrerer vores søgen i jeg'et - da kan vi i vågen uskyld spørge os selv:
Hvad ønsker det inderste væsen af os?

..........

Kroppens naturlige bevægelsesflow er en integreret del af undervisningen. Vågenhed i sanserne. Åbenhed i følelserne. Klarhed og stilhed i det mentale. Disse er tilsammen afgørende for fuld embodiment.

 


Tider:Onsdag d. 4. nov. - søndag d. 8. nov. 2020
Start onsdag kl. 11, slut søndag kl. 15
Underviser: Madhurima
Sted:Inspirationscenteret Maribo, Hunseby Kirkevej 13, 4930 Maribo   (se på kort)
Pris:6800 kr. Prisen er for indkvartering på dobbeltværelse. Enkeltværelse kan ønskes mod ekstra betaling.
Depositum:0 kr.