Om Madhurima Rigtrup

 
Madhurima er spirituel vejleder, underviser og forfatter til bøgerne Ved kærlighedens udspring (2024) og Det intelligente hjerte (2009). Gennem 35 år har hun inspireret mennesker i ind- og udland til at opdage hjertets og bevidsthedens dybere dimensioner, og til at integrere den vågne væren i kroppen som fundament for den konkrete udfoldelse af levende nærvær og kærlighed mellem mennesker.

Madhurimas spirituelle baggrund er primært hendes mangeårige og livsforvandlende rejse med Osho. Gennem årene har hun herudover mødt en række spirituelle lærere, som på hver deres måde har haft stor betydning for hendes spirituelle fordybelse og virke: især Jes Bertelsen, men også Faisal Muqaddam, A. H. Almaas og John de Ruiter. Sidst men ikke mindst, mødet med Rupert Spira, som blev afgørende for hendes opvågning til hjertets inderste natur.

Hendes tidligere uddannelsesmæssige baggrund er cand.mag. fra Århus Universitet, hovedfag i musik, med studier i musiks virkning på krop og psyke. Endvidere er hun uddannet psykoterapeut MPF. Og i en årrække har hun holdt kurser i hjertets intelligens for ledere på virksomheder rundt omkring i Skandinavien.

Man kan læse mere om Madhurimas spirituelle baggrund og rejse i hendes seneste bog Ved kærlighedens udspring.