SENESTE NYT august 2023  

 
Jeg ønsker alle en fortsat god sommer.

Det første webinar efter sommerferien er søndag den 27. august. Se under WEBINAR for nærmere info og tilmelding.

Under AUDIO er der en ny lydfil Be Still and Know.

Under KURSER finder du info og tilmelding til Hjertets opvågning andet halvår 2023, samt datoer for kurser 2024 frem til og med august.

Kærlig hilsen
Madhurima

_____________________________________________________________________

Tidligere Seneste Nyt
 

 

SENESTE NYT juni 2023  

 
At være HER, at være NU
er at deltage i det levende nærvær der gør alting nyt.

Hvilende i stilhedens grund vågner sanserne.
Kom, lad os betræde jorden med åbne fødder
til glæde for både jorden og den der betræder jorden.

En rigtig god sommer til alle!

Under WEBINAR er der nu datoer for andet halvår 2023.

Under AUDIO er der en ny lydfil, Det der allerede er perfekt.

Under KURSER finder du info og tilmelding til kurser i Hjertets opvågning for andet halvår 2023, samt datoer for kurser i første halvår 2024.

Kærlig hilsen
Madhurima

 

SENESTE NYT april 2023  

 
Glædeligt forår!

Kurser i Hjertets opvågning for efteråret 2023 er nu åbne for tilmelding. Udover tre-dages eksternat kurser i Hellerup i september og december, er der et fem-dages retreat på Stenstruplund på Fyn i oktober.
Se nærmere info under KURSER.

Webinarer for andet halvår 2023 vil blive lagt ind på website i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev i juni.

Nederst på siden under KURSER kan du nu også se datoer for kurser og retreats første halvår 2024.

Desuden er der to nye lydfiler på AUDIO, At falde opad og Fra lidelse til ren smerte og healing.

Kærlig hilsen
Madhurima

 

SENESTE NYT januar 2023  

 
Rigtig godt nytår til alle!
Gid kærlighedens inderste fred må lyse i hjertet og gennemtrænge kroppen som stille vågen glæde over altings sande forbundethed.

Under KURSER kan man nu se alle datoer for kurser og retreats for hele 2023, med titlen 
Hjertets opvågning.

Under WEBINAR er der nye datoer for første halvår 2023.

Og endelig er der under AUDIO et nyt uddrag Kroppens kærlighedsnatur.

Kærlig hilsen
Madhurima
 
 

SENESTE NYT oktober 2022  

 
Hjertets opvågning
er overskriften på det nye program som nu er åbent for tilmelding, til og med august 2023.

Udover et tre-dages eksternat kursus i februar i Hellerup, er der to retreats i Maribo, et i marts og et i juni, samt et retreat på Smidstrup Refugium i august.

Du kan finde datoer, nærmere beskrivelse og praktisk info under KURSER på www.consciousheart.dk

Angående andet halvår 2023:
Der vil være et tre-dages kursus i Hellerup 8.-10. september, et fem-dages retreat på Fyn 18.-22. oktober, samt et tre-dages kursus i Hellerup december (datoer kan først oplyses i december 2022).

Datoer for webinarer 2023 vil blive fastsat omkring nytår.

Og hermed en opdatering på vegne af Conscious Heart Komsammen gruppen:
Alle der har deltaget i kurser eller retreats med Madhurima er velkommen til Conscious Heart Komsammen. Der er fysiske møder hos Elise Brøchner i Klampenborg hver mandag kl. 17-18.30. Der er online møder over Zoom hver onsdag kl. 17-18.00 med Malou Maluna og Ditte Bykærholm som værter. Skriv en mail til maloumaluna3@gmail.com hvis du ønsker at være på mailinglisten, så vil du modtage et velkomstbrev der sikkert vil svare på de fleste af dine spørgsmål vedr. de to møder.

Kærlig hilsen
Madhurima
 

&nbsp:

SENESTE NYT september 2022  

 
I stilhedens grund falder alt på plads,
hjertet vågner og ser
hvordan enhver vanskelighed
viser dybere hjem.

Man kan nu finde datoer for kurser og retreats 2023 frem til og med august, under KURSER på consciousheart.dk

Tilmelding til kurser første halvår 2023 vil blive aktiveret omkring midten af oktober, og der vil samtidig blive udsendt nyhedsbrev herom.

Under AUDIO er der fire nye uddrag: At være entydig, Det der ikke kan forstyrres (guidet meditation), Nærende lytten samt Gennemsigtigt sind.

Under WEBINAR kan du se datoer for fire online aftener i løbet af efteråret.

Kærlig hilsen
Madhurima
 

 

SENESTE NYT Maj 2022 

 
Kære alle.

Kurser for efteråret 2022 er nu åbne for tilmelding.

Udover tre-dages eksternat kurser i Hellerup i henholdsvis september og december, er der et fem-dages retreat på Stenstruplund på Fyn i oktober.
Se nærmere info under KURSER på www.consciousheart.dk

Webinarer for andet halvår 2022 vil blive lagt ind på website i forbindelse med udsendelse af
nyhedsbrev i juni.

Nederst på siden under KURSER kan du nu også se datoer for kurser og retreats første halvår 2023.

 
Kærlige forårshilsener,
Madhurima 

 

SENESTE NYT April 2022  

Kære alle.

Tilmelding til kurser fra september og resten af 2022 åbner i slutningen af maj måned, og der vil samtidig blive udsendt nyhedsbrev herom.

Under AUDIO er der to nye uddrag: Med åbne hænder samt Det seende hjerte.

Og så en opdatering på vegne af Consciousheart Komsammen gruppen:
Til alle der er en del af feltet, og som ønsker at mødes og udveksle fra hjertet: der er fysiske møder hos Elise Brøchner i Klampenborg, hver mandag kl 17-18.35 og online zoom møder hver onsdag kl 17-18.00. Anette Thorsen er vært for online møderne, og varetager mailinglisten for CH Komsammen, der inkluderer både de fysiske og de virtuelle møder.
For tilmelding til mailinglisten og spørgsmål ifm møderne, skriv til Anette på atduemosen@gmail.com. Når du er tilmeldt, vil du modtage en mail med mere information om møderne og et link til de virtuelle møder.
 
Kærlige forårshilsener,
Madhurima

 

 

SENESTE NYT januar 2022  

Jeg ønsker alle et rigtigt godt nytår!

Hvad kunne være mere meningsfuldt end at vi mennesker lever i udveksling med Helhedens væsen, i respons på Det i os selv og hinanden?

Sådan lyder indledningen til kursusprogrammet for 2022, Lad der være kærlighed. 

Den globale krise kalder os som aldrig før til at udfolde vores sande væsen, til ikke længere at være slave af det adskilte selv som er styret af angst og som uundgåeligt genererer uløselige konflikter. 

Det evigt glædelige budskab er, at vi inderst inde er alt det vi nogensinde kunne drømme om og længtes efter. Vi er kærlighedsvæsener. 

Lad os vågne til hjertets sande ukuelighed. Lad os være lys i mørket, vores eget mørke, slægtens mørke, menneskehedens mørke. Lad os sammen styrke det felt af levende forbundethed som healer og giver mod til at møde det der er og kommer. 

Ud over kurserne er der nu under WEBINAR nye datoer for første halvår 2022. 

Under AUDIO ligger der fire nye uddrag: Integration af kærlighed i kroppen I og II, At leve i resonans med hjertets dyb og Dybere end ’det gode liv’. 

Og så en opdatering på vegne af Consciousheart Komsammen gruppen: 

De fysiske møder hos Elise Brøchner i Klampenborg fortsætter i det nye år fra den 10. januar, hver mandag kl 17 derefter. Elise er vært for disse møder. Herudover vil der også fortsat være online zoom møder hver onsdag kl 17. Vært for disse møder er Anna Margrethe Birk, som nu også varetager mailinglisten for CH Komsammen, der inkluderer både de fysiske og de virtuelle møder. For tilmelding til CH Komsammen mailinglisten og spørgsmål ifm møderne, skriv til annamargrethebirk@hotmail.com. Når du er tilmeldt, vil du modtage mail med mere information om møderne og et link til de virtuelle møder.

 

Kærlig hilsen
Madhurima

 

SENESTE NYT oktober 2021

 
Lad der være kærlighed er overskriften på det nye kursusprogram for 2022.
Der er nu åbent for tilmelding, til og med sommerens retreats.

Der er flere ændringer i det kommende års program, både hvad angår steder og tider.

Kurserne i København vil fremover foregå i Hellerup Kirkes sognegård, Margrethevej 7, Hellerup.
Vi glæder os til at invitere til de smukke velegnede lokaler her, tæt på station og tæt på strand og park. Datoerne for det første kursus her er den 11.-13. februar. Bemærk at mødetiden om fredagen er ændret, således at vi starter kl 14 og slutter kl 20. Mødetiderne lørdag-søndag er uændrede.

Herudover er der i løbet af foråret og sommeren to retreats i Maribo og et retreat i Smidstrup.
Du kan finde datoer og nærmere info om det hele under KURSERwww.consciousheart.dk

Angående andet halvår 2022: udover kursus i september i Hellerup, vil der være et retreat på Fyn i oktober, på Stenstruplund kursuscenter, samt retreat i Maribo i december. Man kan finde de nye datoer under KURSER på hjemmesiden, dog åbnes der først for tilmelding til disse kurser i foråret 2022.

Datoer for webinarer 2022 vil blive fastsat omkring nytår.

 
Kærlig hilsen

Madhurima

 

SENESTE NYT august 2021

 
Det har været skønt og meget befordrende igen at kunne mødes i det konkrete, på sommer retreats både i Maribo og Smidstrup Refugium. Som situationen ser ud nu, tyder alt på at vi også kan afholde efterårets kurser og retreat.

Udover kurserne er der fortløbende webinar aftener her fra august måned, med start den 22. august og hver måned i efteråret, samt et tre-dages webinar kursus i oktober. Se nærmere info om tilmelding under WEBINAR.

Desuden kan man nu se nye datoer for 2022, nederst på siden under KURSER. Dog åbnes der først for tilmeldinger til første halvår 2022 senere i efteråret, i forbindelse med udsendelse af næste nyhedsbrev.

AUDIO ligger der nu tre nye lydfiler: Det evigt glædelige budskab, Afvænning af adskillende vaner, samt en guidet meditation Fred i sanserne.

Og så en glædelig nyhed på vegne af Consciousheart Komsammen gruppen: De fysiske møder hos Elise Brøchner i Klampenborg genoptages, hver mandag kl 17. Elise er vært for disse møder. Herudover vil der nu også være online zoom møder hver onsdag kl 17. Vært for disse møder er Anna Margrethe Birk, som nu også varetager mailinglisten for CH Komsammen, der inkluderer både de fysiske og de virtuelle møder. For tilmelding til CH Komsammen mailinglisten og spørgsmål ifm møderne, skriv til annamargrethebirk@hotmail.com. Når du er tilmeldt, vil du modtage mail med mere information om møderne og et link til de virtuelle møder.

Fortsat god sommer!

Kærlig hilsen
Madhurima

 

SENESTE NYT maj 2021

 
Det er en glæde at vi nu igen kan mødes også fysisk på kurser og retreats. Det vil naturligvis
foregå i overensstemmelse med de gældende coronarestriktioner ift afstandskrav mm.

Udover de allerede planlagte sommer retreats i juni i Maribo og juli-august i Smidstrup, er der
nu også åbent for tilmeldinger til efterårets kurser. Se datoer og nærmere info under KURSER.

Foruden kurserne vil der fortsat blive tilbudt webinars. Der har været mange
tilbagemeldinger på hvor givende det er at mødes også online, og det muliggør desuden at vi
kan mødes for en aften på trods af store geografiske afstande. Se datoer og nærmere info
under WEBINAR.

Kærlig hilsen
Madhurima

 

SENESTE NYT februar 2021 

Varme tanker til alle her i denne vinters sidste måned.

Her følger nyt om kursus-administrationen og aktuelt om kursus-ændringer:

Ny kursus-sekretær:
Peter Reinholdt, som har været kursus-sekretær i syv år, går nu ind i en ny livsfase der kalder på mere fri tid i hans hverdag, og han giver derfor funktionen videre til Karen Lyhne. I perioden frem til den 1. april vil de dele arbejdet og herefter tager Karen helt over.

En inderlig og dybtfølt tak til Peter for at have varetaget det administrative arbejde gennem de seneste syv år! Den kærlige omhu han hele vejen igennem har lagt i det, ned i mindste detalje, har været basis for at jeg har kunnet tilbyde det omfang af kurser der har været. Det har været en glæde at samarbejde, ikke bare for mig, men for alle der har været i udveksling med Peter.

Og hjertelig velkommen til Karen! Det er en ligeså inderlig glæde at netop hun har sagt ja til at træde i stedet. Og at mærke hvordan hun allerede med sin gode energi og på sin naturlige måde finder ind i det hele.

Koordinator:
Det er desuden en glæde, at Punit med sit levende commitment gerne vil fortsætte som koordinator for værter på kurserne og nu også for co-hosts på webinars.

Kurset den 5.-7. februar som webinar:
Pga corona nedlukningen afholdes kurset i stedet som webinar. Se nærmere info om tilmelding under WEBINAR.

Retreat Maribo den 24.-28. marts:
Vi håber og satser på at kunne afholde retreat'et som planlagt.

Nyt kursus i København den 23.-25. april:
Som alternativ til det aflyste kursus i København i februar tilbydes et nyt tre-dages eksternat kursus den 23.-25. april. Se nærmere info under KURSER.

Kærlig hilsen
Madhurima

 

 

SENESTE NYT nytår 2021

Rigtig glædeligt nytår!

Det er mit inderlige ønske, at 2021 må blive et sandt fornyende år for alle.

Sand fornyelse er ikke mulig uden krise. Set fra fornyelsens perspektiv lever vi derfor i en særlig gunstig tid. Tiden kalder på at vi træder ud af de gamle og nedarvede spor som er baseret på frygt og adskillelse og træder ind i en levende pagt med det inderste væsen.

Et sådan reelt skift i orientering indebærer villigheden til at aflære alt hvad vi har fortalt os selv og hinanden ud fra det adskilte selvs position. Kun i genkendelsen af vores fælles enhedsgrund, i svingning med det inderste hvor alt allerede er som det skal være, kan vi leve og udfolde det vi er her for.

I uforbeholden åbenhed for det som er, opstår det levende Ja.
Og det er netop titlen på dette års kursusprogram.

Det første kursus er planlagt til den 5.-7. februar. Vi satser indtil videre på at kunne afholde det, med de skærpede corona restriktioner, og vi vil naturligvis give besked så snart der kommer nye udmeldinger fra myndighederne midt i januar.

Inden da afholdes det første aften webinar, søndag den 17. januar.
Du kan finde nærmere info under WEBINAR.
Under KURSER kan du læse nærmere beskrivelse af Det levende Ja.

Kærlig hilsen
Madhurima

 

SENESTE NYT oktober 2020

 
Kurser og retreats for første halvår 2021 er nu åbne for tilmelding.  

Titlen på det nye års program, Det levende Ja, udtrykker hvordan den inderste natur er i sig selv: positiv i absolut forstand. Hvis vi ønsker at realisere vores sande væsen, må vi overensstemme os med det og blive som det. Hvor stort det end lyder kan vi alle starte med at opdage det muliges kunst: at skifte orientering fra at være optaget af hvordan vi har det - som alligevel aldrig forløser de dybere spændinger - til at være optaget af om vi giver rum til at det Inderste kan leve igennem os. 

Med dette inviterer jeg til at komme og deltage i den dybe stilheds mirakel og vores fællesmenneskelige højere opgave: at tjene det inderste væsen i alle. 
Og til at erfare hvordan denne højere opgave er en velsignet gave, en kærlighedsudveksling med os selv, hinanden og Helheden.

Du kan læse den fulde kursustekst og finde praktisk info under KURSER på www.consciousheart.dk. Desuden kan du under WEBINAR se datoer for dette efterårs webinarer. Datoer for webinarer 2021 vil blive fastsat omkring nytår.

Endvidere vil jeg her dele en ny og glædelig bevægelse i mit personlige liv. 
Guidance har overraskende sendt mig af sted til Thorsminde ved det store Vesterhav, hvor jeg har købt et skønt hus, lige ved siden af min livsven og samarbejdspartner Devayan. Her skal jeg skrive en bog om kærlighedens væsen. Og herfra vil jeg fortsætte min kursusvirksomhed. Jeg vil jævnligt komme til København, hvor jeg vil bo i en lejlighed på Islands Brygge, idet jeg har sat mit hus på Nordsjælland til salg. I det nye år bliver det således muligt at komme til individuelle samtaler og møder på bestemte dage, i Thorshavnsgade på Islands Brygge. Kurser og retreats fortsætter som hidtil, med kurser på Kigkurren og retreats på Maribo Inspirationscenter og Smidstrup Strand. 


Kærlig hilsen
Madhurima

 

 

                                                         _____________________________________________________________________

 

 

 

SENESTE NYT juni 2020


Det er glædeligt, at landet nu åbner op igen, så vi kan mødes også i det konkrete.
Det betyder at de to sommer-retreats afholdes som planlagt:
10.-14. juni i Maribo, og 27. juli-2. august i Smidstrup.
Vi følger naturligvis forholdsreglerne ift coronasituationen, med god afstand, ekstra omhyggelig håndhygiejne og rengøring.

Den nye webinar platform er kommet for at blive. Mange er glade for denne ekstra mulighed for at mødes på trods af stor geografisk afstand. Derfor vil der også fremover blive opslået webinars ind imellem kurserne.

Webinar åben aften 21. juni
Den åbne aften i juni vil blive afholdt som webinar. Man kan finde information om tilmelding og guidelines for deltagelse i webinar under ÅBNE AFTENER.
Fra august vil de åbne aftener igen blive afholdt på Islands Brygge i København.

Fælles intuning
Den fælles intuning fortsætter til og med juni måned. Dog vil der fra den 8. juni være en ændring, idet Elise Brøchner igen åbner dørene for Conscious Heart Komsammen i Klampenborg mandage kl 17.
Der vil da ikke længere blive udsendt mail med kontemplativ tekst fra mig om mandagen, men jeg vil stadig sidde helhjertet med hjemmefra, hver mandag kl 17-18.
Alle er naturligvis velkomne til at deltage i disse "møder i ånden" hvor man end er.

Fælles intuning torsdag kl 8-9: der vil fortsat blive sendt mail med kontemplativ tekst fra mig hver torsdag morgen i hele juni måned, dog med undtagelse af den 11. juni hvor jeg holder kursus i Maribo. Det er gratis at modtage disse ugentlige mails; hvis man ønsker at modtage dem, send da blot en mail med teksten 'Tilmelding til fælles intuning'.

Kurser andet halvår 2020 åbne for tilmelding
Kurserne fra september og resten af året er åbne for tilmelding.
Der vil herudover blive opslået enkelte webinars; det vil der blive informeret om i nyhedsbrev efter sommerferien.

Jeg vil ønske alle en rigtig god sommer!

Kærlig hilsen
Madhurima

 

                                                         _____________________________________________________________________

 

 

SENESTE NYT april 2020


Mange varme tanker til alle i denne tid hvor hele vores kendte verden er i forandring.
Hvor udfordrende det end er, så er det samtidig en ganske særlig mulighed for at skabe en dybere forankring i vores væsens dyb - her hvor enheden overstråler adskillelsen og hvor bevidstheden vågner til det der aldrig kommer og går. Tiden kalder på, at vi sår nye frø i hjertets jord. For de frø vi sår nu, vil være afgørende for om vi fremover vil kunne skabe en konkret virkelighed som er i pagt med vores sande natur.

En ny online platform
Jeg har netop afholdt det første webinar med en gruppe i 'hjemme-retreat' - i stedet for det retreat der skulle have være afholdt 1.-5. april i Maribo. Vi har alle været ganske overraskede over, at det faktisk var muligt at være i en så mærkbar fordybelse og levende udveksling i det digitale rum. Naturligvis kan det aldrig erstatte det at mødes i det konkrete. Men her og nu er det en meget fin mulighed for at være sammen hver for sig, i en god rytmisk vekselvirkning mellem offline intuning og online møder.

Webinar åbne aftener
De åbne aftener den 19. april og den 24. maj bliver afholdt som webinars. Man kan finde information om tilmelding og guidelines for deltagelse i webinar under ÅBNE AFTENER.

Ekstra webinar kursusdag 8. maj
Der er opslået en ekstra webinar kursusdag St. Bededag den 8. maj. Se information om tilmelding og guidelines under KURSER.

Fælles intuning fortsætter
Det er meget glædeligt, at der har været så stor tilslutning til fælles intuning mandag og torsdag, og mange melder tilbage at den fælles forbundethed lyser igennem og er en hjælp i den dybere forankring. Det er gratis at modtage disse ugentlige mails med tekst til kontemplation, og alle er velkomne. Send en mail til info@consciousheart.dk og skriv blot 'Tilmelding til fælles intuning'.

Retreat i Maribo den 10.-14. juni
Vi satser indtil videre på, at retreatet kan afholdes som planlagt, med enkeltværelser og god plads til hver enkelt. På grund af den ekstraordinære situation har vi valgt at udskyde betaling og udsendelse af mail med praktisk information, til den 20 maj.

Kurser andet halvår 2020 åbne for tilmelding
Kurserne fra september og resten af året er nu også åbne for tilmelding.

Nye audio-filer
Der er lagt tre nye lydfiler ind på hjemmesiden under AUDIO.

Jeg vil ønske alle et godt forår i vågen glæde.

Kærlig hilsen
Madhurima

 

                ________________________________________________________________________

 

 

SENESTE NYT den 17. marts 2020


Kære alle,

I denne coronavirus situation skal vi naturligvis tage alle de forholdsregler vi overhovedet kan. Men samtidig er det godt at huske, at der er noget der smitter mere end noget andet: Glæden ved at være i svingning med vores sande natur.

Intet er så opløftende som det Smil der breder sig fra stilhedens inderste og ud gennem alle former. Lad os sætte os sammen i det rene rum og lad det overstråle al ængstelse, til glæde for alle. Det er min opfordring i den nuværende udfordring.

Her følger nogle praktiske oplysninger:

Invitation til fælles intuning hver for sig

På grund af coronavirus blev kursusdagen i lørdags aflyst. Dog blev den afløst af en invitation herfra, til at sidde sammen formiddag og eftermiddag, og med forslag til kontemplation fra mig.

Tilbagemeldingerne har været meget positive; mennesker har beskrevet hvordan de kunne mærke den forstærkede resonans ved at sidde sammen hver for sig.

Det har givet anledning til at fortsætte denne fælles intuning, to gange om ugen - alt efter hvordan man nu har mulighed for at deltage:

Mandag eftermiddag kl 17-18.
Torsdag morgen kl 8-9

Mandag eftermiddag erstatter indtil videre Conscious Heart Komsammen i Klampenborg. Efter at have drøftet situationen med Elise, besluttede vi at skabe en forstærket sammenhængskraft i den nuværende situation gennem disse 'møder i ånden'. Når coronavirus krisen er forbi, vil de konkrete Komsammen møder fortsætte som før.

Torsdag morgen er et nyt initiativ, og den fælles intuning på dette tidspunkt vil fortsætte også fremover.

Forud for hver fælles intuning vil jeg udsende en kort kontemplativ tekst (senest 30 min. før). Alle der er interesseret i at deltage bedes derfor sende en mail til mig på info@consciousheart.dk

Skriv blot: tilmelding til fælles intuning.

Kommende kurser og åbne aftener:

Reatreatet den 1.-5. april er aflyst.

Den åbne aften den 19. april afholdes indtil videre som planlagt. Når vi kommer tættere på datoen vil der blive udsendt nyhedsbrev med nærmere info.

Som prognosen ser ud nu, tyder alt på at udsigterne er gode, når vi når længere hen i foråret og sommeren. De øvrige kurser og åbne aftener videre fremover afholdes derfor som planlagt.

Mulighed for Skype session:

Der vil være mulighed for individuel vejledning over skype. Skriv direkte til Madhurima på info@consciousheart.dk for at aftale nærmere.

Kærlig hilsen
Madhurima

 

                ________________________________________________________________________

 

 

SENESTE NYT januar 2020


Det vi inderst inde ER
er ikke nyt,
men Det gør alting nyt.

Med disse ord vil jeg ønske alle et rigtig godt nytår!

MED ÅBNE HÆNDER er overskriften på det nye års kursussæson. Ud over de allerede annoncerede kurser og åbne aftener (for første halvår), bliver der også i år et sommer-retreat ved havet, ved Smidstrup strand, og der er nu åbent for tilmelding.
Herudover kan man også nu se datoer for kurser og retreats i andet halvår 2020.

Titlen MED ÅBNE HÆNDER er ikke blot ment som en metafor, men som en virkelig gestus vi alle umiddelbart kan tage del i. Den er udtryk for hvordan ethvert hjerte inderst inde er: rent og modtageligt for det guddommelige.

Her ved indgangen til det nye årti, midt i denne verdens kollektive krise, er der noget forunderligt opløftende i at vide af den særlige mulighed vi mennesker har for at holde hjertet rent, uanset omstændighederne.

At være sammen i det rene rum er fornyende og forvandlende som intet andet. Det befrier os fra forestillingen om at være adskilt fra det inderste og fra hinanden og fra Jorden og universet. Det tilhører ikke nogen, men vi hører alle til i Det. Det er vores sande fælles tilhør i det inderste. Det er for mig det smukkeste vi mennesker kan dele. For heri vågner vi til vores sande natur og genkender det eneste Ene vi er her for:
At tjene Helheden, at tjene det inderste i alle. 

Kærlig hilsen
Madhurima

 

            _____________________________________________________________

                 

 

SENESTE NYT august 2019


Nye kursuslokaler i København

Som bekendt har vi gennem længere tid søgt et sted at leje os ind til kurser og åbne aftener i København, som er mere i overensstemmelse med Conscious Heart. Et sådant sted har vi nu fundet, på Islands Brygge, få minutters gang fra Islands Brygge metro, tæt på vandet og de grønne områder på Amager Fælled.
Adressen er Kigkurren 8 A, 2300 København S.

Skiftet vil ske fra november 2019. Det betyder, at både det åbne møde den 25. november samt kurset den 6.-8. december flyttes til det nye sted på Islands Brygge. Se nærmere info om tid og sted under KURSER OG ÅBNE MØDER.

Fra januar 2020 vil alle åbne møder igen være søndags aftener, og vil foregå på det nye sted. I 2020 vil der samtidig fortsat være Conscious Heart komsammen hver mandag i Elise Brøchners hus i Klampenborg.

Alle datoer for kurser og retreats samt åbne aftener første halvår 2020 er nu at finde på website www.consciousheart.dk. Dog er tilmelding først mulig når der udsendes nyhedsbrev i efteråret.

På glædeligt gensyn i denne sensommer- og efterårssæson.

Kærlig hilsen
Madhurima

 

       ________________________________________________________________

 

                

 

SENESTE NYT marts 2019

 

Godt forår til alle!

Ud over de allerede annoncerede retreats her i april og juni, har der nu åbnet sig en ny skøn mulighed for at afholde et 7-dages sommerretreat, et stilhedsretreat ved havet på Nordsjællands kyst, i uge 31. Bemærk venligst at der for dette retreat er begrænset deltagerantal på maks 20, og at deadline for tilmelding er 1. maj.

Kurserne for efteråret er nu også åbne for tilmelding. Du kan finde kursusprogram og nærmere info under KURSER på www.consciousheart.dk

Kærlig hilsen
Madhurima

 

          ___________________________________________________________

 

SENESTE NYT november 2018


Kurserne for første halvår 2019, Genkendelsens Glæde, er nu åbne for tilmelding.

NYT: Uformelle møder i Klampenborg

Fra 2019 vil jeg en gang om måneden være underviser på de mandagsmøder som allerede finder sted hver mandag i Conscious Heart kontekst, hvor mennesker mødes til fælles intuning i Elise Brøchners hus i Klampenborg.

De uformelle møder med mig træder i stedet for de åbne aftener i København, som der fremover vil være færre af; i foråret 2019 er der således blot én åben aften i København.

Forudsætningen for at deltage på de uformelle møder er, at man allerede har deltaget på kursus med mig og derfor har et godt kendskab til min måde at arbejde på.

Møderne er en invitation til mennesker som er dedikerede til at vågne. De er en mulighed for at skabe mere kontinuerlige flow af vågenhed som opstår, når mennesker mødes i afklaret intention.

Alle datoer for 2019 står på website, både den åbne aften i København og de nye månedlige uformelle møder i Klampenborg.

Tilmelding til såvel åben aften som uformelle møder med mig foregår fra 2019 via website, og varetages af Punit. Hvis man har yderligere spørgsmål, kan man skrive til hende på coordinator@consciousheart.dk

Hvis man ønsker at deltage på de øvrige mandagsmøder hvor jeg ikke er med, kan man tilmelde sig mailinglisten og få nærmere info ved at sende en mail til karen@lyhnemail.com

Kærlig hilsen
Madhurima

 

       _____________________________________________________________

 

 

SENESTE NYT august 2018


Rigtig god sensommer til alle.

Dette sommer-retreat har for mig kredset omkring én primær erkendelse: at vi i vores inderste væsen ER kærlighed - og det har skabt momentum for klare og skærpede indsigter i hvad sand embodiment indebærer.

En morgen skrev jeg digtet Birthing the Body of Love som man kan læse under LÆS, LYT og SE, under DIGTE og BILLEDER.
   Birthing the Body of Love udtrykker essensen af den bevægelse som har fundet sted, ikke blot denne sommer, men gennem de seneste års gennemsigtiggørelse. Digtet er en slags kulmination, som på samme tid er en afslutning og en ny begyndelse. Det har affødt en ny titel til hjemmesiden: Conscious Heart Embodiment.

Sand embodiment begynder hvor identifikation med kroppen og sindet forsvinder. Her opdages kærligheden som den er i sig selv - før den falder ud i ego'ets delte og adskillende perspektiv. I det inderste er kærligheden både stille og dynamisk. Dens impuls er at ophæve alle sindets forestillinger om at være adskilt fra Kilden. Kærligheden har derved sin egen intention, og vi mennesker har en særlig mulighed for at bringe os i alignment med denne intention, gennem hjertets commitment. Et sådant commitment er rodfæstet i den dybe stilhed og afslapning inderst i vores væsen, og i en villighed til at tage fuldt ansvar for alt hvad vi møder i os selv, både lyset og skyggerne.

Kærlighedens egen intention, sammen med vores menneskelige respons i form af helhjertet commitment, skaber tilsammen grundlaget for embodiment og sand manifestation.

Kun kærligheden kan heale det split mellem ånd og stof som har hersket i årtusinder og skabt fremmedgørelse, ikke bare fra vores krop som udtryk for kærlighed, men også fra Jorden. At være til tjeneste for kærlighedens impuls er - som jeg oplever det - vores egentlige og dybeste formål i livet, uanset hvad vores virke er. Jeg kender ingen større udfordring - og ingen større glæde.

Alle kurser og åbne aftener er en invitation til at udforske hvad sand embodiment af vågen kærlighed indebærer og hvordan det udtrykker sig i hver af os.

I øvrigt er der nu også under LÆS, LYT og SE nye VIDEOER med titlerne:
Knowing Yourself As Love, samt Death and the Art of Living.

Kærlig hilsen
Madhurima


Øvrige aktiviteter:
Med start mandag den 21. august og derefter HVER mandag året ud er der fortsat en åben gruppe der mødes til Conscious Heart Komsammen kl. 17.00-18.45 hos Elise Brøchner i Klampenborg, for at lytte til og udveksle fra det inderste. Alle er velkomne enten som committede deltagere eller som drop-in. Hvis du vil vide mere kan du sende en mail til Karen Lyhne som er koordinator for gruppen på karen@lyhnemail.com

 

                       ___________________________________________

 

 

SENESTE NYT januar 2018

 
Rigtig godt og glædeligt nytår til alle!

Der er nu gået et år siden vi flyttede fra centeret på Christianshavn. For mig personligt har det været et år med langt mere tid til fordybelse og retreat. Udåndingen af den impuls og energi som manifesterede centeret har været både nødvendig og gunstig. Jeg oplever nu et frugtsommeligt interval ligesom det interval der er efter hver udånding lige før en ny indånding.

Det lys der opstår ud af det rene mørke afstedkommer i hjertet en dyb taknemlighed og et ønske om at skabe rum som på bedste måde tjener menneskers opvågningsproces. Dette ønske er i grunden ikke forskelligt fra det ønske der har været hele vejen igennem, men det opstår nu i ny vågenhed.

Hvordan de nye spirer som rører på sig i dette interval vil tage form, kan endnu ikke vides. Men det kan vides, at kun det som udspringer i klar resonans med det inderste er reelt befriende. Det er netop i dansen mellem at give slip og give form at man bevæger sig på  "det kosmiske beat".

Ønsket om at skabe rum der tjener hjertets opvågning, også konkrete rum, deler jeg fortsat med Elise Brøchner. Vi mødes jævnligt omkring de kreative impulser som umiskendeligt bevæger sig på de indre planer. Vi har talt om, at det vil være dejligt at leje os ind i et eksisterende sted, der er mere i overensstemmelse med den æstetik som Conscious Heart står for.
Elise vil sammen med andre begynde at kigge efter egnede lokaler der er mulige at leje på dags- og aftenbasis. Hvis man har input eller på anden måde kunne have lyst til at være med, kan man henvende sig til Elise på elise@autentisklederskab.dk

Kærlig hilsen
Madhurima

                  ________________________________

     

SENESTE NYT oktober 2017


Når kærlighed bliver stilhed og stilhed bliver kærlighed,
da tilintetgør stilheden alt det uvirkelige
og afdækker kærligheden som vores fælles grund i enheden.


Stilhedens Dybere Dimensioner
er titlen på det nye kursusprogram for første halvår 2018 som man nu kan læse mere om under KURSER.

Uanset titel, så drejer det sig om at vågne som kærlighed og at opdage, at det er det samme som at vågne til den fællesbevidste grund af enhed.

Mit anliggende for Conscious Heart er deraf naturligt et kollektivt anliggende i dybeste forstand. Det er en invitation til alle der er interesserede i at komme til en mere gennemtrængende forståelse af hvad sand menneskelig modning indebærer.

Den illusoriske drøm om at være adskilt fra Kilden er roden til al konflikt og lidelse. Eet er at forstå dette på et mentalt plan. Noget ganske andet er som bekendt at lade denne forståelse gennemtrænge hjertet og kroppen og hele ens liv så det bliver en eksistentiel levet erfaring.
  Vores tidsalder rummer ikke blot en særlig evolutionær mulighed for at flere mennesker vågner af adskilthedens illusion. Den er samtidig en nødvendighed for Kloden og for alt liv. Nødvendigheden er både en sand alvor og en sand glæde.
   For er det ikke netop når vi ikke længere kan undslippe virkeligheden ,at det fragmenterende sind bringes til ophør og vi kommer fuldt tilstede? Er det ikke netop først da vi opdager hvad det vil sige at være totalt i live? At være så fuldt i live, at vi i taknemlighed kan sige: nu kan jeg dø.

Det er muligt at opløse vores statiske opfattelser af os selv og hinanden og livet og universet. Det fordrer blot, at vi i ubetinget åbenhed tør stille os selv disse spørgsmål uden at referere til vores kendte selvs identitet. Og at vi tør lytte.

Som levende bevidsthed. Som levende hjerte. Som levende krop og vågne sanser.
Der danser stilhedens levende dans.

Kærlig hilsen
Madhurima

      ___________________________________________________________________

 

 

SENESTE NYT maj 2017


Conscious Heart
går nu ind i en ny fase, hvor udgangspunktet er den direkte forbindelse med det vi ER. Det betyder, at vi indtager vores naturlige ståsted i dette: der er ikke noget "hinsides" at stræbe efter; der er ikke noget "bag om" at lede efter; der er ikke noget mål at projicere ud i en forestillet fremtid. Der er, derimod, en invitation til at åbne sig fuldt ud for nu'et som det er, og til at erfare hvordan det Levende da konstant viser vej, indefra og ud.

I en vis forstand kan det synes modstridende at skrive noget om det direkte, da enhver konceptualisering jo netop er indirekte. Det er i denne forståelse at jeg nu skriver, i håb om at ordene kan pege i retning af hvad mit fremadrettede virke vil centrere sig om, og hvad det dybest set tjener.

Det Levende er ikke et abstrakt "andet". Det er det vi som ren væren er. At vide af dette er kærlighed. Ikke den form for kærlighed som vi i det betingede selv forbinder med "en anden", men sådan som kærligheden er i sig selv, aldrig adskilt fra den rene viden af væren. Disse tre, Being-Loving-Knowing, er inderst inde uadskilleligt sammenhængende.

Vores sande natur drejer sig ikke om hvem vi er, men om hvad vi er. Det som er det fælles, det grundlæggende fundament i vores dybeste væsen. Når flere samtidigt genkender dette, skabes der resonans og momentum i den kollektive bevidsthed, et ”gearskifte" ind i en højere frekvens, hvor ægte kommunion kan indtræffe. I dette befriende fællesskab kan åndens kraft komme i flow, og røre og transformere de enkelte på måder som det kan være vanskeligt at opnå alene. Optagetheden af de personlige processer viger momentant til fordel for et højere fællesbevidst "vi", hvor oplevelsen af enhed overstråler oplevelsen af adskilthed.
  Personlige processer er naturligvis stadig inkluderet i dette skift, men de ses nu i et nyt lys og perspektiv – som udtryk for en kreativt integrerende embodiment af ens individualitet i en langt større helhed, eller man kunne sige: som en celle i et større kærligt intelligent væsen.

For at det kollektive samspil kan få de bedste betingelser, må den enkelte have en solid forankring og centrering i sin egen væren. Det er helt nødvendigt at styrke evnen til at navigere ud fra egen rygrad og naturlige ståsted. Medmindre man er fæstnet til sin dybeste natur, giver det ingensomhelst mening at "prøve" at slippe de kendte referencepunkter. Det kan man ganske enkelt ikke. Det er ikke muligt at komme ud over sig selv i kraft af sig selv.

Det afgørende er, at man bringer sig i resonans med den rene ånd. Der er derfor en naturlig tiltrækning til at være i selskab med en, der i essensen er vågen. Det er imidlertid vigtigt at forstå, at overgivelse aldrig kan ske til "en anden", men alene til ens dybeste natur. Det er således selve resonansen med den vågne essens det handler om. For at kunne følge sin egen levende tråd i denne resonans er det væsentligt, at man har modet til ubetinget åben inquiry. Kun derved kan ens egen flamme lyse og skabe klar retning i det åbne rum.

Når den kærlighed vi mennesker udveksler med hinanden bliver befriet for polarisering og selvbeskyttelse - ved at vi genkender at vi alle inderst ER kærlighed - så tør vi slippe dybereliggende identifikationer og lade os selv "falde" gennem dybere lag af væren.
Og da er grunden beredt til, at den evolutionære impuls kan skabe nye spor og nye former for befriende ægte fællesskaber.

Selv om kærlighedens ekspansion og åbenbaring af større sammenhænge altid vil være udfordrende for det kendte selvs holdepunkter, så vil forankringen i ens væsens dyb forvandle enhver fortvivlelse til en ny forsonende overgivelse. Gennem en vedholdende væren tro mod essensen uanset hvad det afstedkommer, får man et stadigt stærkere fodfæste i det der aldrig kommer og går, i den urokkelige ro og stilhed i det inderste. Her bortfalder enhver søgen og erstattes af den vågne meningsfylde der kommer af at være fuldt deltagende i Det Levende

Kærlig hilsen
Madhurima

   

                       ________________________________________________________________________________  

 

SENESTE NYT december 2016

 
Center for Conscious Heart
er gået på vingerne idet vi er flyttet fra de smukke lokaler på Christianshavn, og essensen af det som centeret har krystalliseret lever nu videre i åbent hjerterum. Jeg vil gerne sige en inderlig tak til alle de mennesker der har deltaget i hele center-bevægelsen og bragt det hertil, både i form af konkret praktisk hjælp og i form af deltagelse i kurser og arrangementer.
Som tidligere nævnt vil jeg nu gå mere i retreat og fordybelse i perioden frem til sommeren 2017, således at der i foråret afholdes færre kurser og åbne aftener.

Jeg har desuden mærket en indre nødvendighed af at give tid til at lade centeret ånde helt ud. At søge at etablere et nyt sted direkte i kølvandet på det gamle ville ikke være befordrende for de dybere indre slip af kendte tankeformer omkring et center og hvad det skal ”give”. Mange af de mennesker der har udtrykt interesse for at skabe et nyt kollektivt båret center har ligeledes erkendt, at det er vigtigt at have fuld opmærksomhed på selve tempel-ånden og den inderste hensigt om at vågne, og at det derfor endnu ikke er hensigtsmæssigt at blande nye aktiviteter, drømme og visioner ind i det.
Af denne grund har Elise og centergruppen, i samråd med mig, besluttet at indstille processen omkring at finde et nyt sted, indtil videre i perioden frem til sommeren 2017.

Ønsket i mennesker om at mødes i fællesskab og dele kærligheden til det inderste med hinanden, er imidlertid stadig levende. Derfor har Elise og team taget initiativ til at invitere alle interesserede til at mødes en gang om måneden det første halvår 2017, for at meditere sammen og udveksle gennem inquiry og åbne dialoger.
Hvis man ønsker at være med kan man skrive til Elise på elise@broechner.biz og Karen Lyhne, som koordinerer møderne, på karen@lyhnemail.com

Selv om der, helt naturligt, har været udtrykt tabsfølelser ved at lade centeret i sin nuværende form falde bort, lyser glæden ved at mærke tilliden til den organiske proces igennem; der må være en fuld udånding før der kan komme en ny frisk indånding. Dette interval mellem død og ny fødsel er – når man lytter vågent – både nødvendigt og gunstigt.

Når en kendt form forsvinder er det altid en kærkommen anledning til at vide af det der aldrig kommer og går og tage det helt ”til sig”. Det er en glæde at mærke hvordan flere og flere opdager, at den levende strøm som vi sammen deltager i ikke er et sted, men et åbent felt der sanses direkte med hjertet og kroppen. I denne større modenhed og forståelse af hvad det dybest set handler om, giver det sand mening fortsat at mødes også i det konkrete.

Det er alene i kraft af hvert enkelt menneskes commitment og kærlighed til det inderste, at det bliver muligt at skabe former der direkte afspejler og understøtter det vågnende kærlighedsflow. Hvordan det vil manifestere sig i konkret form kan ingen vide. Det er lige præcis denne ikke-vidende tillidsfulde åbenhed der er det forfriskende ved den organiske bevægelse der nu foregår 

Kærlig hilsen
Madhurima

 

           _______________________________________________________________________________

 

Oktober 2016

 

Det er i sensommeren blevet klart, at jeg efter udflytningen fra centeret på Christianshavn midt i december vil lade der være en periode med forenkling, retreat og fordybelse.

I det første halvår af 2017 vil der derfor være kun få aktiviteter. Der vil være et eksternat kursus i København i februar, samt to stilheds-retreats i Maribo, et i april og et i juni.
Herudover vil der være fire åbne aftener i løbet af foråret.

Bemærk: Retreat’et i april i Italien er af samme grund flyttet tilbage til Danmark. Det står fortsat åbent at der på sigt kunne være en naturlig bevægelse ift at holde retreats i Italien.

På www.consciousheart.dk kan du finde nærmere info om de enkelte kurser og kursussteder. Der er nu åbent for tilmelding til både kurser og åbne aftener.

Angående det nye center kan du læse om processen under SENESTE NYT september, herunder.

Kærlig hilsen
Madhurima

       _______________________________________________________________________________

 

September 2016


Den 21. august blev der afholdt et åbent møde for at undersøge interessen for at etablere et nyt Center for Conscious Heart, med Elise som ny centerleder og mig selv som spirituel leder.

Mødet viste tydeligt, at der i det kollektive felt er et dybt følt ønske om at etablere et nyt center i København. Det var en særlig glæde at mærke menneskers oprigtige intention om at skabe et sted der er i svingning med den grundlæggende Væren.

Efter mødet har Elise taget initiativ til at invitere en gruppe af de mennesker, som har udtrykt konkrete ønsker om at bidrage, til en dialog om det videre forløb. Gruppens opgave er at udforske skabelsen af et nyt Center for Conscious Heart og at løse nogle primære opgaver her og nu: at finde et passende lejemål, og at organisere et arbejdsfællesskab af mennesker som ønsker at indgå i en sammenhæng hvor det forenende element er grundklangen i consciousheart-feltet. 

I løbet af efteråret vil mit website www.consciousheart.dk ændre navn til www.madhurima.dk, idet der etableres et nyt særskilt website for centeret som administreres af Elise og team, og som kommer til at hedde www.centerforconsciousheart.dk

Konceptet og domænenavnet Conscious Heart vil fortsat være knyttet til mig, og således udtrykker det nye domænenavn centerforconsciousheart.dk den direkte forbindelse og samklang med mig. Jeg har modtaget mange responser fra mennesker der udtrykker, at min undervisning og den ”teaching” der strømmer gennem mig er det primære, fordi den for dem udgør fundamentet og den rene grundklang i feltet. Derfor er jeg også fortsat den spirituelle leder af Center for Conscious Heart, og der vil naturligvis være direkte links og levende flow mellem de to websites.

Hvornår det nye center vil manifestere sig står endnu åbent. For at det kan være en organisk og glædelig skabelsesproces for de mennesker der involverer sig, er det godt at det får den tid det skal have, så alt kan stå så klart som muligt inden der kommer et konkret sted. Det er derfor på nuværende tidspunkt mest sandsynligt, at der bliver en overgangsfase fra midten af december 2016 hvor vi flytter fra centeret på Christianshavn. Inventaret fra centeret vil da blive opmagasineret, og mine kurser og åbne aftener vil i en periode foregå i lejede lokaler.

I begyndelsen af oktober vil der blive udsendt nyhedsbrev om kursusprogrammet for foråret 2017 og åbnet for tilmelding på www.consciousheart.dk

Der arbejdes på at etablere en ny database af mennesker som er interesserede i at følge med i og støtte op omkring det nye center.  Hvis man ikke allerede er på denne mailing-liste, men ønsker at komme på, kan man skrive til koordinator@centerforconsciousheart.dk

Hvis man ønsker at være med i skabelsesprocessen omkring etableringen af det nye center kan man henvende sig til Elise på hendes nye adresse elise@centerforconsciousheart.dk

 

I glæde og kærlighed, 
Madhurima

                   ________________________________________________________________________

 

Juni 2016


Som bekendtgjort i nyhedsbrevet i marts træder jeg i indeværende år ud som ansvarlig centerleder, og center-lejligheden på Christianshavn er opsagt til udflytning midt december 2016.

Siden denne beslutning blev taget er der sket en ny og meget glædelig udvikling. En helt frisk tanke blev undfanget i et møde med Elise Brøchner, om at Center for Conscious Heart kunne genopstå i en ny form, på et nyt sted i København. Tanken opstod spontant og overraskende for os begge, og glæden ved denne tanke har varet ved lige siden.

Elise har meldt klart ud, at hun vil påtage sig det konkrete ansvar som centerleder, under forudsætning af at jeg fortsat er den spirituelle leder af centeret og consciousheart. Det kan jeg sige et klart ja til.

Intentionen er at centeret skal danne ramme for det fællesskab der opstår, når mennesker mødes i en fælles dedikation til sandhed. Og for kreativt at skabe samværsformer der understøtter det levende flow. 
   Hvad det rent praktiske angår har Elise udtrykt, at hun er parat til at påtage sig det ledelsesmæssige såvel som det økonomiske ansvar for centeret, med den klare hensigt at det skal være selvbærende både økonomisk og praktisk; økonomisk gennem indtægter fra udlejning af de nye kursus- og sessionslokaler (fra mig, Elise og andre der er i svingning med consciousheart), gennem kontingent som giver adgang til meditation på centeret i dagligdagen i den udstrækning der er interesse for det, samt andre kreative tiltag; og praktisk gennem mennesker der ønsker at bidrage med frivillig arbejdskraft til f.eks. rengøring og værtsfunktioner - sådan som det allerede er tilfældet på det nuværende center.

Vi vil gerne invitere alle, der er interesserede i centerets fortsatte og fornyede eksistens, til et åbent centermøde søndag den 21. august kl 19.
Mødet finder sted på centeret i Strandgade.

På denne aften vil vi sammen lytte ind i, om der er kollektive kræfter der ønsker at virkeliggøre intentionen.  Alle er velkomne til at være med-skabere i denne proces, i form af ønsker og ideer til hvordan centeret kan blive bære- og levedygtigt.

Tilmelding til denne aften til Punit på coordinator@consciousheart.dk

Man kan desuden skrive til Elise på elise@broechner.biz


Bedste sommerhilsener,
Madhurima

 
  __
____________________________________________________________________

 

Marts 2016

Om nye bevægelser for centeret og consciousheart 

Om centerets fødsel og udfoldelse 
Jeg vil starte med et kort tilbageblik: 
Da impulsen til at skabe et center opstod i foråret 2012, kom den bag på mig. Jeg havde indtil da ikke på noget tidspunkt haft tanken om at etablere et center. Jeg havde tværtimod følt, at det svingede godt at være ”et omrejsende tempel”. 

Men impulsen var så klar og insisterende, at den ikke var til at overhøre. Det var derfor både en glæde og en indre nødvendighed at sætte det i værk. Sammen med mange gode mennesker der responderede på impulsen, fandt vi et smukt sted på Christianshavn og flyttede ind juni 2013. I de snart tre år der er gået sidenhen har der været et stabilt og fordybende flow, og det har krystalliseret en større vågenhed og umiddelbarhed i in-tuningen, når vi mødes. 

Indre og ydre skift 
I sommeren 2015 skete der for mig et indre skift, et fald, et dybt slip. Jeg vidste intuitivt, at det ville få følgevirkninger i det konkrete, men ikke hvilke. Kort tid efter var det som om centeret ”faldt af mig”. Det var ligeså overraskende som da impulsen til at manifestere centeret opstod. I løbet af efteråret blev det klart, at jeg skulle træde ud som personligt ansvarlig center-holder. 

Uanset hvor smukt her er, og uanset hvor mange gode mennesker der kommer og bidrager med praktisk hjælp, så kunne jeg nu se, at det ville binde min bevidsthed og energi på en uhensigtsmæssig måde fortsat at stå som centerleder og ansvarlig. Som mange der var med til stormødet 24. januar allerede ved, så har det stået åbent om der var kollektive kræfter der ønskede at tage over - og om det var det der skulle ske. Det har vist sig, at det mest gunstige for den nye fase er at give helt slip på stedet. Derfor har jeg indgivet en opsigelse af lejemålet, til udflytning inden årets udgang. Det sidste kursus her på stedet vil således blive afholdt den 2.-4. december. 

Ligeså naturligt det har været at skabe centeret, ligeså naturligt er det nu at lade den levende strøm absorbere det, i kærlighed til sandhed. Som en ven udtrykte det: det er ligesom at sætte en smuk blomst ud på floden. I forvisning om at uanset hvad der sker, er essensen i de bedste hænder.

At lade komme og lade gå 
Det får mig til at tænke på den første nat jeg sov her, og den første morgen jeg stod op til fuglesang fra det store kastanietræ i gården. Mens jeg sad der i glæden over denne nye manifestation, var der en stemme indeni der sagde: now be full-on, and remember everything is impermanent. 

Som sådan har jeg fra første dag vidst af ikke at skabe en binding til stedet. At lade former komme og lade dem gå har været - og er fortsat - en primær orientering. Fordi det udpeger det der aldrig kommer og aldrig går. 

Denne viden af altings forgængelighed gør nu’et ganske særligt berørende. Og vågenheden lysende. Det er i tillid til dette, at jeg nu med glæde kan lade centeret gå. Det har været en smuk rede, og nu er det tid at forlade reden og gå på vingerne. 

Jeg er dedikeret til at lade denne sidste fase på centeret blive en fejring af det som det hele handler om: vores sande natur, det inderste hjerte i alt, det der aldrig kommer og går. 

Det der flyder videre….. 
Mange har spurgt hvad den nye bevægelse betyder for mit virke. Til det kan jeg svare: Det er fortsat en glæde og tilfredsstillelse for mig at dele genkendelsen og kærligheden til det inderste med alle der ønsker at vågne. 

For at give befrielsens flow de allerbedste betingelser, vil der fremover være flere retreats hvor der er mere tid og rum til at lade de dybere lag af adskillelse blive gennemsigtige, så en større embodiment af frihed kan finde sted. 

Udover retreats i Maribo, vil jeg fra 2017 også afholde retreats i Norditalien, på et nyt og smukt sted der er ved at blive bygget, oppe i bjergene, en times kørsel fra Milano. 

Desuden vil der fortsat være eksternat-kurser og åbne aftener i København. Endvidere er jeg åben for hvad der måtte opstå spontant af arrangementer og møder undervejs. 

Man kan finde program for efteråret 2016, samt datoer for retreats forår 2017 under KURSER her på www.consciousheart.dk