Ved kærlighedens udspring

 
VED KÆRLIGHEDENS UDSPRING sætter ord på det uudsigelige. Den taler om kærlighedens inderste natur og det intime nærvær, der muliggøres gennem dyb stilhed, og den formår at formidle dette mellem linjerne og vække det i læseren. Det kan den, fordi ordene bygger på forfatterens indgående erfaringer med at åbne sig for tomheden og hvile i stilheden. Det er en bog, der vil ændre den måde, hvorpå du ser dig selv og verden omkring dig.

Citat fra bogen:

Vi formes af det, vi elsker. Så enkelt er det. Hvis vi elsker vågent nærvær, bliver hjertet vågent nærværende. Hvis vi elsker at holde hjertets rum rent, bliver hjertet en afspejling af ren kærlighed. Hvis vi elsker sandhed, bliver vi sandfærdige mennesker.

Bogen er udkommet den 10. maj og kan købes direkte på www.visdomsbogerne.dk eller bestilles hjem gennem boghandlerne.

Pris: 269 kr.
Visdomsbøgerne 2024.

 

Det intelligente hjerte

 
DET INTELLIGENTE HJERTE er en bog, der er skrevet med hjertet for hjertet - og hvor man kan mærke hjertets dybe visdom. Den er en invitation til at finde løsninger på livets store spørgsmål. Den anviser veje til indre frihed og livsglæde med udgangspunkt i hjertets altfavnende åbenhed.

Margit Madhurima Rigtrup skriver om nærvær og kærlighed, om det at være alene og det at være sammen. Hun skriver om sjælens oprør, om kroppens potentiale og følelsernes forvandling. Hun skriver om sex og tantra og sande relationer og peger til stadighed ind mod det, som er ægte, og som ikke kan mistes. Lytter vi til det, ankrer vi os selv i nuet og åbner os for en anden og anderledes virkelighedsnær dagligdag.

Uddrag fra bogens indledning:

Hjertet kan vise os en naturlig og lysende intelligens, som selv det mest udviklede intellekt aldrig kan opnå. Det er derfor ikke et luksus-behov at afsætte tid til at stimulere og åbne sig for denne intelligens. Det er mere end nogensinde et påtrængende behov, hvis vi skal skabe intelligente og ikke-bekrigende menneskelige fællesskaber, for os selv og hinanden, og for de kommende generationer. Kun i hjertets kreative intelligens er der et sandt håb om, at vi kan gøre Jorden til et smukkere sted at være.

Pris: 229 kr
Borgens forlag 2009 (fås også som lydbog).